Forum Information

Dear users, I have decided to phase out the posting on the forums on this website and move any discussions over to this private facebook group or join the Discord for realtime chat. I will not make the forums offline as there is a wealth of content, but posting has now been disabled. Thanks to all those who have contributed over the years, and I'll see you over on the Facebook group or Discord! -Tom

Welcome, Guest

TOPIC: Megaset 2.0 not working with Launchpad S

Megaset 2.0 not working with Launchpad S 2 years 11 months ago #23262

hola
is anyone able to make the megaset work with launchpad S ?
i can't get the matrix working..
remi
Last Edit: 2 years 11 months ago by remiturcotte.
The administrator has disabled public write access.

Megaset 2.0 not working with Launchpad S 1 year 10 months ago #25111

  • Tanadrum
  • Tanadrum's Avatar
  • Offline
  • Fundamental (Fresh Boarder)
  • Posts: 10
There are more post equal to this in this forum. Several of us have this problem, without solution for the moment. Launchpad buttons are blinking but not funcionally (and all pads unlighted).
The administrator has disabled public write access.

Megaset 2.0 not working with Launchpad S 1 year 10 months ago #25112

  • Tanadrum
  • Tanadrum's Avatar
  • Offline
  • Fundamental (Fresh Boarder)
  • Posts: 10
I have made some progress.

If i disable the "remote" option for launchpad midi input in preferences/midi sync , i can launch the clips and scenes from the launchpad.

The launchpad button "session" remains blinking, but at least now the launchpad works with the project.

I will copy and paste this in another similar thread.
Last Edit: 1 year 10 months ago by Tanadrum.
The administrator has disabled public write access.

Megaset 2.0 not working with Launchpad S 1 year 10 months ago #25115

  • Tanadrum
  • Tanadrum's Avatar
  • Offline
  • Fundamental (Fresh Boarder)
  • Posts: 10
Good news again.

The blinking lights seems to be related with the midi mapping, in this case with some CC mappings. I erase all the pre-mapping and now all works fine. I map user 2 to all dummy clips. This promises fun. :D

Ah, now i enable again the "remote" option for launchpad midi input in preferences/midi sync, and all works fine!

Yeah!
The administrator has disabled public write access.

Please publish modules in offcanvas position.

Cron Job Starts